Wie zijn wij?

BOKS is een bureau dat zich specialiseert in branding-, marketing- en communicatievraagstukken. Dat klinkt heel breed en dat zijn onze diensten ook. Wij leveren strategische plannen, voeren uit, geven advies, springen bij, verbinden schakels en helpen je verder. Doordat we beschikken over een brede ervaring en een uitgebreid netwerk van freelancers, kunnen we makkelijk op- en afschalen voor projecten.

Ons bureau is jong, maar we werken al voor verschillende grote en kleine merken die aantoonbare resultaten hebben geboekt met onze aanpak. Voor iedere klant stellen wij een specifiek team samen van specialisten die wij volledig vertrouwen en waar we op kunnen bouwen. En jij dus ook. Wij leveren mensen die niet alleen gezellig en ervaren zijn, maar die ook niet bang zijn je uit te dagen. Ze denken graag mee, zijn kritisch als dat nodig is en werken keihard om het beoogde resultaat te behalen, en meer.

Eerlijk en geïnteresseerd

Waar onze klanten met name positief over zijn, is onze eerlijkheid en interesse. Wij zijn oprecht betrokken bij onze klanten en de mensen met wie we samenwerken. Daarin gaan we ver voor de relatie, maar we zijn niet bang om je uit te dagen of je te bevragen naar je motieven als wij onze twijfels hebben. Die zullen we zeker uitspreken, zonder dat het vervelend wordt. Wij willen oprecht dat jouw projecten en ideeën op de best mogelijke manier worden uitgevoerd. nodig is om tot een resultaat te komen.

WAT DOEN WIJ?

 

BOKS kan ondersteunen bij brandingvraagstukken als positionering, personal branding van medewerkers, arbeidsmarktcommunicatie en visuele uitstraling. Maar als het om marketing gaat, kunnen we je helpen bij social media marketing, content marketing, marketingplannen, campagneplanning en e-mailmarketing. Als je denkt aan communicatie, kunnen we ondersteunen bij het beschrijven van kern- en merkwaarden, crisiscommunicatie, PR, productlanceringen, copywriting en messaging. Daarnaast bieden we ook incompany trainingen op het gebied van schrijven, presenteren en storytelling en workshops op basis van LEGO® SERIOUS PLAY® methode.

Waarom BOKS?

Onze kracht ligt erin dat we juist de connectie kunnen maken tussen de verschillende vraagstukken en zo kunnen zorgen voor een echte 360°-campagne. We vinken niet alleen verschillende dingen af, we kijken ook hoe we onze inzet kunnen stapelen en combineren voor maximale impact van een campagne, plan of strategie.

De juiste vraag

BOKS werkt op basis van vrijheid en vertrouwen. Wij hebben vaak aan een half woord genoeg en gaan dan aan het werk. Daarbij kunnen we makkelijk invullen wat precieze wensen zijn maar zorgen we wel dat je weet waar we mee bezig zijn en wat we doen. Onze manier van werken is daardoor transparant waardoor we bij zaken die niet helder zijn of niet goed gaan, snel in kunnen grijpen. Misschien dat je in het begin wat overdonderd bent door al onze vragen. Wees gerust dat horen we vaker maar we willen zeker weten dat wat je wilt, ook is wat je daadwerkelijk nodig hebt. We zijn er namelijk achtergekomen dat mensen met een bepaald marketingprobleem bij ons komen, dat bijvoorbeeld beter op te lossen is met een communicatie-oplossing. Om zeker te zijn dat je krijgt wat je wilt, en dat we net die stap extra kunnen zetten, pluizen we je brandingvraag dan ook grondig uit. We zorgen er daarbij wel voor dat het niet ten koste gaat van het werk en de tijd die nodig is om tot een resultaat te komen.

Samenwerken met boks?