Communicatie

Wat je als bedrijf zegt, is vaak minder belangrijk dan hoe je het zegt. Een goede basis van heldere communicatie kan je daar al veel bij helpen. Als je BOKS betrekt bij je communicatie kan dat op allerlei niveaus. Wij kunnen meedenken over je boodschappen en hoe die voor het voetlicht te krijgen, maar je kunt ons ook op pad sturen voor een reportage of artikel voor je communicatiekanalen. 

Heldere taal

BOKS is het best in heldere taal. Kom niet bij ons voor wollige en ingewikkelde stukken. Wij zullen altijd zoeken naar de kern van je boodschap en die zo duidelijk en helder mogelijk verwoorden. Of dat nu is in een persbericht, een artikel of een reactie op een communicatiecrisis. Wij geloven dat een merk het sterkst is als het duidelijk is in taal én toon. 

Doelgroepdenken

Denken aan je doelgroep en wat zij nodig hebben, is onze belangrijkste drijfveer. Wij doorgronden je doelgroep en hun behoeften en zorgen dat jouw communicatie daar op aansluit. Daardoor weet je zeker dat wat je vertelt ook landt bij de ontvanger. 

Interne en externe communicatie

BOKS is in te schakelen voor je interne en voor de externe communicatie van je merk. Wij kunnen je helpen met het bepalen van je boodschap, het bereiken en activeren van je werknemers en je (potentiële) klanten. Door verschillende specialismen te combineren, kunnen we zorgen dat je boodschap overkomt en impact heeft. Dat varieert van strategische communicatieplannen tot uitvoer in de vorm van een planning, PR-project of contentcreatie.  

Benieuwd hoe BOKS je kan helpen?
stuur een bericht