Marketing

BOKS biedt ondersteuning op verschillende vlakken van marketing. Dat kan zijn van een strategisch plan waarbij we naar een marktverkenning kijken maar ook een practisch loyalty plan of social media strategie. Door de brede kennis en ervaring waar ons bureau op kan buigen, kunnen we een 360-graden marketingaanpak garanderen waarbij we dingen aan elkaar knopen die wellicht niet meteen voor de hand liggen maar die wel een enorme impact kunnen hebben op je merk. 

Verhalen vertellen

Onze kracht ligt in het vertellen van verhalen. Daar houden we al rekening mee in het bepalen van de merkwaarden en ook in de boodschap die je als merk uit wilt dragen. Dat uit zich vervolgens in verrassende content marketing en social media marketing. Dat ondersteunen we met effectieve advertising campagnes waarbij we keuzes en beslissingen baseren op data. Dat kan voor bedrijven die een zakelijke markt bedienen maar ook bedrijven die zich op consumenten richten. 

 

Owned, earned, borrowed en paid media

Als we kijken naar je  marketingstrategie kijken we ook goed welke media je tot je beschikking hebt en waar je doelgroep zich bevindt. We zijn kritisch op iedere middel en kijken weloverwogen waar je het meeste waar voor je marketingbudget krijgt. Daarbij zijn we niet bang rigoureuze keuzes te maken maar durven we ook te experimenteren. We geloven namelijk dat geen enkel bedrijf groot is geworden met navelstaren. 

 

Ken je markt, ken je merk

Om goed te kunnen bepalen wat bij jouw merk past, verkennen we de markt waarin je opereert. Dat geeft een heldere leidraad waar we aan vasthouden bij de keuzes die we vervolgens maken voor de marketingplanning. De passen we aan op basis van data en inzichten die we gaandeweg opdoen. Voor ons is de juiste analyse en rapportage van onze inspanningen dan ook een voorwaarde voor succes. 

Weten of dit bij jou past?
Neem contact op.