schrijfTraining

Een goede tekst schrijven blijft voor veel mensen lastig. En toch geloven we dat iedereen kan schrijven. Met de juiste tips en tools, kunnen we het schrijven van teksten makkelijker maken. Bij onze trainingen gaan we altijd uit van jouw praktijk. We zoeken dus concrete voorbeelden uit je praktijk om mee aan de slag te gaan. Dit zorgt er voor dat je wat je leert meteen toe kunt passen in je dagelijkse werkzaamheden.

Welke trainingen zijn er?

Op basis van de geboden vraag, maken we een training op maat. Dat gaat vaak verder dan enkel schrijftips en -trucs maar we kijken juist naar de diepere vraag. Daarom hebben we verschillende trainingen waarbij de zwaartekracht op verschillende onderdelen van het schrijven ligt. Denk daarbij aan:

– Schrijven voor social media

– Helder en compact schrijven

– Creatief schrijven. 

 

 

Voor wie is deze schrijftraining geschikt?

Ook al ben je een ervaren schrijver, toch is het vaak goed om nog een keer in de theorie van het schrijven te duiken. Voor beginnende schrijvers bieden we handvaten waarmee je je verdere schrijfcarrière vooruit kunt. Afhankelijk van je ervaring passen we dus ook de training aan en geven we je tips waar je wat mee kan. 

 

 

De schrijftrainingen zijn beschikbaar in Nederlands en Engels. 

Wil je meer weten over onze schrijftrainingen? Neem contact op. 

Weten of dit bij jou past?
Neem contact op.