Branding

Een sterk merk begint met een goede positionering. BOKS gelooft in de kracht van een goed verhaal. Als we samenwerken aan je branding nemen we daar de tijd voor. Zo zorgen we dat jouw merk en het verhaal dat je er mee wilt vertellen, gaat leven in de vorm van een helder brandboek. Uiteindelijk kun je dan aan de slag met dit werkdocument waarmee je concrete briefings kunt geven en beslissingen kunt nemen. 

Lange termijn

Je merk bouwen vergt tijd. Met een goede campagneplanning en de juiste verhalen op basis van een uitgewerkt plan voor storytelling is dat een koud kunstje. Met een stevig fundament kom je verder. Dat fundament bouwen wij samen met jou. Je kunt ons aanhaken bij het begin, als je nog niet precies weet wat en wie je merk is, maar ook als je merk staat en je zoekt naar de juiste vorm en taal om je verhaal te vertellen.

Positionering die past

Om te zorgen dat we tot de juiste positionering en verhaallijnen komen, gebruiken we verschillende technieken en tools. Wij putten daarbij uit de LEGO® SERIOUS PLAY® methode, coachingstechnieken en strategische branding-sessies. Wij kijken wat voor jou de beste methode is om tot de kern van je merk te komen. 

Weten of dit bij jou past?
Neem contact op