Personal branding Training

Wil je jezelf als een merk wegzetten en heb je daar hulp bij nodig. Dan is een training personal branding een goede optie. In de training kijken we wat jouw persoonlijke merkwaarden zijn en hoe we die in jouw persoonlijke profiel kunnen integreren. Dat klinkt heel zakelijk maar eigenlijk gaat het er om dat wat je zegt ook reflecteert wie je bent. 

Van executive to starter

Of je nu begint op de arbeidsmarket of al meer ervaren bent, als je goed weet wie je bent en wat je uit wilt stralen, kun je dat beter voor jezelf verwoorden. Om tot de kern te komen van jouw belangrijkste waarden en overtuigingen, gaan we met speelse coachingtechnieken aan de slag. Zo komen we tot jouw kernwaarden. Van daaruit gaan we kijken hoe je dat het beste kunt verwoorden. Dat zorgt ervoor dat je je eigen verhaallijnen gaat maken. Dat geeft je handvatten voor je eigen content strategie. Van daaruit gaan we kijken hoe je zorgt dat jouw profiel gevonden wordt op de juiste manier. 
 

Wat levert het op?

Aan het einde van de dag ga je weg met een eigen reeks verhaallijnen, onderwerpen waar je over kunt en moet praten en een beeld van je visuele identiteit. We leren je ook hoe je jouw social media profielen op orde krijgt en houdt en welke content bij jou past. Aan het eind ga je dus weg met een praktische handleiding voor jouw eigen, persoonlijke merk. 

Dit zijn trainingen die we voor groepen aanbieden maar ook individueel. Benieuwd of het ook voor jou relevant kan zijn? Neem contact op. 

Weten of dit bij jou past?
Neem contact op.