social media Marketing

Als we kijken naar je marketing en communicatie/inzet, kijken we vaak al gauw naar je social media marketing. Tegenwoordig ligt op deze tak van marketing vaak een grote nadruk. Met onze jarenlange ervaring in social media (we hebben zelfs nog campagnes op Hyves gedraaid) kunnen we intussen goed inschatten wat werkt en wat niet. Daarbij zijn we niet bang te experimenteren en nieuwe wegen in te slaan. 

Social media advertising

Intussen kun je als merk met enkel een organische strategie niet zo hard meer groeien als in de begindagen van het medium. Voor ons is social media advertising dan ook een gentegreerd onderdeel van al onze social media strategiën. Wel met de kanttekening dat we onze inzet nauwkeurig monitoren en we data-analyse een enorm belangrijk onderdeel vinden. Zonder de juiste data vaar je blind en stort je geld in een bodemloze put. Zonde, dat willen we zeker niet. We bekijken dus van tevoren wat je budget is en wat we daarvoor willen en kunnen verwachten. Op basis van vooraf gestelde doelen gaan we aan de slag en optimaliseren we continu. 


Personal branding

Ook op persoonlijk vlak is social media steeds belangrijker. Ieder mens is tegenwoordig een merk dat op de juiste manier geprofileerd moet worden. Wij kunnen helpen bij het opzetten van een goed, zakelijk profiel maar kunnen ook de belangrijkste personen in je organisati helpen bij het benoemen van hun gesprekonderwerpen. Zo kunnen voor hen een persoonlijke contentstrategie opzetten. Dat helpt als je bijvoorbeeld wilt werken aan social selling maar ook aan de profilering en het  thoughtleadership van je organisatie.  

Op het gebied van personal branding en social media bieden we ook trainingen aan. Kijk daarvoor op onze trainingenpagina. 

Weten of dit bij jou past?
Neem contact op.