Externe communicatie

Als merk communiceer je met verschillende stakeholders. Of het nu intern is met je mensen of extern met (mogelijke) klanten, omwonenden of belanghebbenden, een heldere communicatie is essentieel. BOKS helpt je boodschap scherp krijgen en onderzoekt, samen met jou, de juiste kanalen en de juiste vorm om je bericht naar buiten te krijgen. 

Doelgroepdenken

BOKS gaat uit van de doelgroep. Dat is ook waar we op hameren als we kijken naar je communicatie: voor wie is het en wat wil je er mee bereiken? Dat klinkt eenvoudig genoeg maar vaak merken we dat mensen in teksten en boodschappen verdwalen. Zonde, want het doet afbreuk aan wat je wilt vertellen. Samen zorgen we dus voor een heldere boodschap en heldere messaging zodat je altijd weet waar, je wat kunt én moet zeggen. 

 

Crisiscommunicatie

Soms kom je voor onverwachte uitdagingen te staan. Om te zorgen dat je dan de juiste boodschap hebt en houdt, is het goed om te weten wat je kunt doen om een crisis te bezweren. Onze ervaring in crisiscommunicatie helpt bij het bepalen van de juiste communicatiestrategie en begeleidt bij de uitvoering ervan. 

is dit iets voor jou?
stuur een bericht