merkwaardenbepaling

Weten wie je bent en waar je voor staat is cruciaal om een sterk merk te bouwen. Een sterk merk begint met een goede positionering. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn je merkwaarden. Waar sta je als merk voor? Wat is datgene dat je helpt de juiste beslissingen te nemen? En hoe wil je dat mensen jouw merk zien? Allemaal vragen die we behandelen als we kijken naar je merkwaarden. 

Makkelijker kiezen

Als je weet waarvoor je iets doet, is het makkelijker te zien wat een juiste beslissing is. Als je je merkwaarden vast hebt liggen en ze ook daadwerkelijk leeft, kun je makkelijker kiezen wat op dat moment voor jou en je merk juist is. Je merkwaarden vormen daarbij de leidraad van hoe jij als merk opereert en welk verhaal je wilt uitdragen.  

 

Passende merkwaarden

Om te zorgen dat we tot de juiste merkwaarden komen, gebruiken we verschillende technieken en tools. Denk aan de LEGO® SERIOUS PLAY® methode, coachingstechnieken en branding-sessies op strategisch niveau. Wij kijken wat de beste methode is om tot de juiste waarden voor je merk te komen. 

Is je interesse gewekt?
Neem contact op