PresentatieTraining

Hoe vertel je een goed verhaal dat blijft hangen? In onze presentatietrainingen gaan we met je aan de slag om jouw verhaal vorm te geven maar ook om jou klaar te stomen voor een podium. 

 

Hoe werkt een presentatietraining? 

Vooraf hebben we een intake waarbij we kijken wat de hoofdvraag van de training is. Het verschilt nogal of je juist wilt letten op de opbouw van het verhaal in je presentatie of hoe je overkomt op het podium. Aan de hand daarvan bepalen waar het zwaartepunt van onze presentatietraining ligt. We behandelen zowel het opbouwen van een goede presentatie als het duidelijk vertellen van een goed verhaal. In een interactieve sessie gaan we ook meteen aan de slag met je presentatie. Zo zorgen we dat we theorie combineren met de praktijk. Je loopt dus meteen met toepasbare tips en tricks naar buiten om je zelfverzekerd over je verhaal te voelen. 

 

Voor wie is het?

Een presentatietraining kan nuttig zijn voor iedereen. Je hoeft niet eens op een podium te staan om toch te willen leren hoe je jouw verhaal het best en meest overtuigend doet. Als jij regelmatig je team toespreekt, wil je ook weten hoe je kunt zorgen dat je hun aandacht vasthoudt. Als jij een moeilijke boodschap over wilt brengen, wil je ook dat mensen die op de juiste manier tot zich nemen. Je hoeft dus niet per sé op een groot podium te staan. We kunnen je al helpen bij het strak trekken van je verhaal en het leren van je bepaalde technieken om je verhaal sterk te maken. 
 
Nieuwsgierig hoe we jou kunnen helpen? Vraag het ons.

Weten of dit bij jou past?
Neem contact op.